Sa më i ulët presionin vakum, aq më pak brenda ajrit / lagështi, dhe jetë më të gjatë shelfin e ushqimeve.  Presioni i brendshëm i enë tonë vakum arrin 350hPa (të barabartë me 8000 metra të lartë)!

Niveli më i lartë vakum deri më tani!

Sa më i ulët presionin vakum, aq më pak brenda ajrit / lagështi, dhe jetë më të gjatë shelfin e ushqimeve. Presioni i brendshëm i enë tonë vakum arrin 350hPa (të barabartë me 8000 metra të lartë)!

Pas zhvillimit të 2 vite, patentuar dizajn hermetik enë ynë mund të mbajë vakum për vite me rradhë!

më mirë teknologji hermetik, sa më gjatë statusi vakum mban.

Pas zhvillimit të 2 vite, patentuar dizajn hermetik enë ynë mund të mbajë vakum për vite me rradhë!

Vetëm vënë pavarur të drejtën tonë pompë vakum në krye të mbuluar enë, kudo shtyp e pompës me 1 gisht, dhe bërë.  Thuaj lamtumirë për të pompë manual, çorape, dhe pajisje.

Shtypni dhe luajnë, lehtë për t'u përdorur.

Vetëm vënë pavarur të drejtën tonë pompë vakum në krye të mbuluar enë, kudo shtyp e pompës me 1 gisht, dhe bërë. Thuaj lamtumirë për të pompë manual, çorape, dhe pajisje.

certifikatat

Shenzhen Fuyuanzhou (FYZ) themeluar në vitin 2014. Ne jemi një prodhues i kontejnerëve të reja magazinimit vakum, çanta zinxhir, verë pengesë shishe, etj .. Ne viçit për të gjetur mënyrën më të mirë për të mbajtur ushqime, të zgjatur jetën shelfin e ushqimeve.

Na kontaktoni

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
\