The nurunkeun tekanan vakum, kurang jero hawa / Uap, sarta hirup rak panjang pangan.  Tekanan batin tina wadahna vakum urang ngahontal 350hPa (tinggi sarua 8000 méter)!

Tingkat vakum pangluhurna jadi jauh!

The nurunkeun tekanan vakum, kurang jero hawa / Uap, sarta hirup rak panjang pangan. Tekanan batin tina wadahna vakum urang ngahontal 350hPa (tinggi sarua 8000 méter)!

Saatos ngembangkeun 2 taun, airtight wadahna design dipaténkeun urang tiasa tetep vakum salila taun!

The hadé téknologi airtight, anu panjang status vakum ngajaga.

Saatos ngembangkeun 2 taun, airtight wadahna design dipaténkeun urang tiasa tetep vakum salila taun!

Ngan nempatkeun urang bebas pompa vakum katuhu dina luhureun panutup wadahna, pencét mana tina pompa kalawan 1 ramo, sarta dipigawé.  Ucapkeun pamit ka pompa manual, selang, sarta asesoris.

Pencét jeung ulin, gampang ngagunakeun.

Ngan nempatkeun urang bebas pompa vakum katuhu dina luhureun panutup wadahna, pencét mana tina pompa kalawan 1 ramo, sarta dipigawé. Ucapkeun pamit ka pompa manual, selang, sarta asesoris.

sertipikat

Shenzhen Fuyuanzhou (FYZ) ngadeg di 2014. Urang téh produsén tina peti inovatif gudang vakum, tas seleting, anggur stoppers botol, jsb .. Urang bakti Sunan Gunung Djati pikeun manggihan cara pangalusna pikeun mulasara pangan, manjangkeun umur rak pangan.

Taros Kami

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

\