За намалување на притисокот на вакуум, толку помалку во воздух / влага, и подолг рок на траење на храната.  Внатрешниот притисок на нашите вакуум сад достигнува 350hPa (висока еднаква на 8000 метри)!

Највисоко ниво вакуум досега!

За намалување на притисокот на вакуум, толку помалку во воздух / влага, и подолг рок на траење на храната. Внатрешниот притисок на нашите вакуум сад достигнува 350hPa (висока еднаква на 8000 метри)!

По 2 години развој, нашиот патентиран дизајн херметички контејнер може да се задржи вакуум за години!

Подобро технологија херметички, на подолг статус вакуум држи.

По 2 години развој, нашиот патентиран дизајн херметички контејнер може да се задржи вакуум за години!

Само стави нашата независна право вакуум пумпа на врвот на садот капакот, притиснете било каде на пумпата со 1 прст, и направено.  Збогувајте се со рачна пумпа, црева и додатоци.

Притиснете и да игра, лесен за употреба.

Само стави нашата независна право вакуум пумпа на врвот на садот капакот, притиснете било каде на пумпата со 1 прст, и направено. Збогувајте се со рачна пумпа, црева и додатоци.

сертификати

Шенжен Fuyuanzhou (FYZ), основана во 2014 година Ние сме производител на иновативни контејнери вакуум складирање, ципа торби, вино затворачи за шишиња, итн .. Ние се посветат на изнајдеме најдобриот начин за одржување на храна, го продолжи рокот на траење на храната.

Контактирајте не

Испратете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
\