Ing ngisor meksa vakum, kurang nang air / Kelembapan, lan gesang beting maneh saka panganan.  Meksa utama saka wadhah vakum kita tekan 350hPa (dhuwur witjaksono kanggo 8000 meter)!

Ing tingkat vakum dhuwur supaya adoh!

Ing ngisor meksa vakum, kurang nang air / Kelembapan, lan gesang beting maneh saka panganan. Meksa utama saka wadhah vakum kita tekan 350hPa (dhuwur witjaksono kanggo 8000 meter)!

Sawise pembangunan 2 taun, airtight wadhah desain paten kita bisa tetep vakum kanggo taun!

Sing luwih apik teknologi airtight, maneh status vakum tansah.

Sawise pembangunan 2 taun, airtight wadhah desain paten kita bisa tetep vakum kanggo taun!

Mung sijine kita sawijining pump vakum tengen ing ndhuwur tutup wadhah, penet ngendi wae ing kumpa karo 1 driji, lan rampung.  Ngomong pamit kanggo kumpa manual, selang, lan aksesoris.

Penet muter, gampang kanggo nggunakake.

Mung sijine kita sawijining pump vakum tengen ing ndhuwur tutup wadhah, penet ngendi wae ing kumpa karo 1 driji, lan rampung. Ngomong pamit kanggo kumpa manual, selang, lan aksesoris.

Sertifikat

Shenzhen Fuyuanzhou (FYZ) diadegaké ing 2014. We are Produsèn kontaner inovatif panyimpenan vakum, tas zipper, anggur stoppers botol, etc .. We nyawisaken dhéwé kanggo mangerteni cara paling apik kanggo njaga panganan, ngluwihi gesang beting saka panganan.

Hubungi kita

Kirimi pesen kanggo kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
\