produk ieu hasil ditambahkeun kana karanjang!

Gorobag Témbongkeun balanja

Vakum kantong seleting D41

Vakum kantong seleting D41

SKU: F-B00T0000D4100S00 - Dina Bursa


  • Model No :: FYZ-D41
  • Ukuran kantong :: 19,5 (L) * 22.2 (W) cm
  • USD $ 0,50 USD $ 0,40 ( % kaluar )

    jéntré produk

    Tags produk

    kantong seleting vakum

    Vakum-seleting-kantong-hijina - 01
    klep biru kantong vakum badag
    Vakum-seleting-kantong-hijina - 17

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Contact us ayeuna!

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    Taros Kami

    Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    \